Sons of the Forest craft rehberi! 3 boyutlu (3D) yazıcı nasıl bulunur, nasıl kullanılır?

Crafting, Sons Of The Forest'ta hayatta kalmak için çok önemlidir. Oyundaki çeşitli zanaatkarlık sistemleri hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

Sons of the Forest craft rehberi! 3 boyutlu (3D) yazıcı nasıl bulunur, nasıl kullanılır?
04 Mart 2023 - 14:27
Reklam
Üretim yapmadan, Ormanın Evlatları'nda çok uzağa gidemezsiniz . Aletlerinize ve 3B yazıcı kullanıp kullanmadığınıza bağlı olarak silahlar, zırhlar, özel öğeler ve çok daha fazlasını üretebilirsiniz. Evet, bu oyunda 3D yazıcılar var.

Ayrıca oyunda size oyunda nasıl zanaat yapacağınızı öğreten çok az öğretici var veya hiç yok; kısayol tuşları, tarifler ve çeşitli malzemeleri ve 3D yazıcıları nerede bulacağınız da dahil olmak üzere bu kılavuzun amacı da budur.

Sons of the Forest, işçiliğin çoğu, envanterinizde tamamlanır. Sadece "I" tuşuna basın, bu envanterinizi açacaktır.

DISCORD GRUBUMUZA GELİN, TÜM SORULARINIZI CEVAPLAMAYA ÇALIŞALIM: TIKLA KATIL

Öğeleri mat üzerinde birleştirebilirsiniz ve yeni öğeler edindiğinizde, bunlar genellikle kullanmanız için yeni işçilik tariflerinin kilidini açar.

Bazı iyi başlangıç ​​tarifleri şunları içerir:
  • Tahta Mızrak - Çubuklar, Koli Bandı ve Bıçak
  • Yay - İp, Çubuklar
  • Oklar - Çubuklar, İpler, Küçük Taşlar

Başlangıç malzemeleri nasıl bulunur?

Kamp alanından çok sayıda başlangıç ​​malzemesi elde edebileceksiniz - Koli Bandı gibi öğeleri almak için çevredeki tüm bagajları açtığınızdan emin olun.

Tüyler biraz daha karmaşıktır - önce tahta bir mızrak yapmanız ve ardından onu kuşları avlamak için kullanmanız gerekir. Öldürdüğünüzde 4-5 tüy düşürürler.

İşte oyundaki diğer öğeleri nerede bulacağınızla ilgili kılavuzlarımız:
  • Halat Nasıl Bulunur?
  • Kürek Nasıl Bulunur?

Gelişmiş üretim

İlerledikçe ve keşfettikçe, haritanın çeşitli yerlerinde gizlenmiş 3B yazıcılarla karşılaşacaksınız. Bunlar , daha güçlü oklar, kızak ve su matarası gibi daha sofistike öğeler yapabileceğiniz yerlerdir.

Bu 3B yazıcılar , haritanızdaki yeşil yanıp sönen işaretçilerde bulunur ve genellikle küçük bir mağara veya binanın içindedir.

3B yazıcılarda zanaat yapmak için mağaralar, sandıklar ve diğer ganimet noktaları gibi çeşitli yerlerde bulunabilen Yazıcı Mürekkebini toplamanız gerekecek.

3D Yazıcı Üretim Tarifleri

Okların yapımı 50 Resin'e mal olur ve 4 tane alırsınız
Bir Maskenin maliyeti 150 Reçinedir
Bir Su Matarasının maliyeti 100 Reçinedir
Bir Kıskaç Kancası 100 Reçine'ye mal olur
Tech Mesh'in maliyeti 250 Reçine
Kızağın maliyeti 1000 Reçine

3B yazıcıda yalnızca bütçenizin yettiği kadarını yapın, çünkü onu bir kez kullandıktan sonra, yazdırma işlemi bitene kadar yazıcının içindeki öğeyi değiştiremezsiniz . Bunu, Kızağı 1000 Reçine için hemen basmaya çalışarak zor yoldan öğrendik...

Üssünüzü bu 3B yazıcılardan birinin yakınına kurmanızı öneririz, çünkü bunlar oyunun başlarında öğeler almak için son derece yararlı olabilir.

DISCORD GRUBUMUZA GELİN, TÜM SORULARINIZI CEVAPLAMAYA ÇALIŞALIM: TIKLA KATIL